Vyrobené z mäkkej králičej kože na základný náter a lepenie. Extrémne flexibilné lepidlo s dobrou pevnosťou sa spojí a vynikajúcou počiatočnou priľnavosťou. Oblasti použitia: zlátenie reštaurovanie nábytku tradičná knižná väzba, reštaurovanie Použitie: 1. Glej zmiešajte v rovnakom množstve studenej vody a nechajte napučať. Počas tejto doby cesto získa gélovitú konzistenciu. 2. Po 1-2 hodinách, po úplnom napučaní cesta, ho roztopíme vo vodnom kúpeli pri nie príliš vysokej teplote (60-70 °C ). Viskozitu je možné upraviť pridaním teplej vody. Trvanlivosť takto pripravených potravín je obmedzená. Odporúča sa pripravovať vždy nové, čerstvé jedlo. Suché potraviny možno dobre skladovať na suchom a chladnom mieste chránenom pred slnečným žiarením.
|